activities

talk - presentation - panel Online panel discussion “Digitale soevereiniteit: zin of onzin?” July 2024

Clingendael en Internet Society nodigen je uit voor een online paneldiscussie op maandag 8 juli over huidige stand van zaken rond digitale soevereiniteit. Panelleden zullen met elkaar én met deelnemers in gesprek gaan over de vraag: “Digitale soevereiniteit: zin of onzin?” Ofwel: wat is het nut en de noodzaak van digitale soevereiniteit? Wat zijn de belangrijksteuitdagingen om het in de praktijk te brengen?

Programma

Het panel bestaat uit

  • Bert Hubert, Onafhankelijk technologie-expert
  • Corinne Cath, Technische Universiteit Delft
  • Martijn Lucassen, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
  • Paul Brand, Stratix
  • Diana Krieger, Soverin (ntb)

De sessie wordt ingeleid door Ruben Brave (Internet Society, internetpionier) en gemodereerd door Maaike Okano-Heijmans (Senior Research Fellow Clingendael, programmaleider Geopolitics of Technology and Digitalisation)

Date: 08 July 2024 14:00 – 14:45

For more information about the event, please check Clingendael website.

You can sign up here (in Dutch)